Social Sound zoekt vrijwilligers!

10 Dec 2012

Voor Social Sound is VHDG op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse werkzaamheden.

Social Sound begint op 5 januari 2013. De tentoonstelling duurt tot 16 februari. De hoofdlocatie is de Blokhuispoort, de uitvalsbasis van VHDG (VHDG staat voor Voorheen De Gemeente). De Blokhuispoort is een voormalige gevangenis, op loopafstand van het Centraal station. De ligging vlakbij het station maakt de Blokhuispoort gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Daarnaast is tijdens het project ook kunst te zien in de binnenstad van Leeuwarden.

Voor de inrichting van de tentoonstelling zijn we nog op zoek naar handige vrijwilligers die ons willen helpen bij het bouwen, zagen, verven etc. De opbouw begint ongeveer twee weken voor de opening van de expositie. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te helpen als suppoost, rondleider (ook voor kinderen), licht promotiewerk, etc.

Dus; ben je vanaf ongeveer 23 december 2012 t/m 6 januari 2013 een aantal dagen beschikbaar en heb je zin om mee te helpen bij het opbouwen?

Of, wil je tijdens de tentoonstelling meehelpen als rondleider, suppoost, e.d. en ben je tussen 5 januari en 16 februari tenminste twee dagdelen beschikbaar? Stuur dan een bericht naar vrijwilligers@vhdg.nl 

Naast onze eeuwige dank is er ook een vrijwilligersvergoeding beschikbaar! Geef dus snel je voorkeur door en hopelijk tot snel!