eerst kwaliteit, eerst consumenten-Fox Evo-Tech ERS2 Full Fleece Sleeping Zak iwsq6241386-Uitrusting voor vissers

Nieuwe 20 65533; Wiel Genuine 8 Ball Cuiser Laagrider Chopper Bike SpRinger Forks, RARE
Toon Zoek en boekVerberg Zoek en boek

eerst kwaliteit, eerst consumenten-Fox Evo-Tech ERS2 Full Fleece Sleeping Zak iwsq6241386-Uitrusting voor vissers

Fox Evo-Tech ERS2 Full Fleece Sleeping Zak

Bron: Bas Dingemanse

Ron M. wordt bijgestaan door Serge Weening

Justitie staat voor een mysterieuze zaak in Kerkrade. Eind augustus werd daar een Servische man gekneveld en vastgehouden in een kelder, maar wat zich er precies afspeelde is onduidelijk.

Er zijn destijds wel twee verdachten aangehouden: de Nederlandse mannen Danny H. (35) en Ron M. (37).Vastgebonden en geslagen
Volgens het slachtoffer zijn deze mannen verantwoordelijk voor zijn gijzeling en het bijkomende geweld. Zo werd de Serviër naar eigen zeggen geslagen want het was ook de grote dag van mijn broeren geschopt, terwijl hij met tiewraps was vastgebonden. Hij verklaarde dat hij desondanks op eigen kracht wist te ontsnappen. Vervolgens ging hij naar de politie en werd de woning onderzocht. Er werd een Soft Weight lead BCD Belt Scuba Diving Gratis Dive 25lbs 4 5lbs 1 3lbs 1 2lbszeil met zijn bloed gevonden en zijn verwondingen passen bij de beschreven mishandelingen en het verhaal over de tiewraps. 

Joegoslavische Rico Verhoeven
Danny en Ron claimen echter niet betrokken te zijn geweest bij de gijzeling. Ze wijzen naar Sasja P., een andere Serviër. Deze man wordt vanwege zijn postuur en komaf (voormalig Joegoslavië) Joego-beer genoemd, één iemand omschrijft hem zelfs als een Alpinestars Jersey --Mesa V2 ls Jersey 2019 Zomer groen SJoegoslavische Rico Verhoeven. Hij was bevriend met het slachtoffer en woonde maanden met hem samen. Het duo woonde in een pand van Danny in Kerkrade; de kelder van die woning was het podium van de gijzeling.

Sasja onvindbaar
Sasja en het slachtoffer zouden ruzie hebben gekregen, wat resulteerde in de gijzeling. Toen de politie in de woning kwam, was Sasja daar ook aanwezig. Hij werd echter niet gearresteerd of aangemerkt als verdachte. En ook toen Danny en Ron laterP-afscherming 65533;dales look X-TRACK Race Autobon Noir werden gearresteerd in een pizzeria, was Sasja aanwezig. De politie liet hem toen ook ongemoeid. Later, toen hij nadrukkelijker in beeld kwam, bleek hij onvindbaar. Justitie weet niet waar hij is.

Cruciale verklaringen
En hij is niet de enige sleutelspeler die gevlogen is; ook het Servische slachtoffer is verdwenen. Danny en Ron komen daarom op vrije voeten. De rechterJe hoeft jezelf echt geen koolhydraten te ontzeggen om van je buikvet af te komen vindt dat er wel degelijk gronden zijn om de twee in voorarrest te houden, maar stelt ook dat aanvullende verklaringen van de twee Serviërs cruciaal zijn. “De vraag is of en wanneer ze beschikbaar zijn”,SHImanO DURA-ACE SP-7450 ZETT VINTAGE 27.2mm MET EXPANDER ROAD RAPPORT BIKE legde hij uit. “We voorzien dat dit een lange periode kan duren. Kan je een verdachte dan zo lang vasthouden?”

Rijk der fabelen
De rechter heeft justitie de opdracht gegevens de twee Servische hoofdrolspelers op te sporen en nader te ondervragen. Danny en Ron komen donderdagmorgen vrij. “Terecht”, vindt advocaat Peer Szymkowiak. Hij staat Danny bij. “Het enige harde bewijs is het verhaal van Vintage Amerola Anodized Aluminum Pool Cue MCM Billiard Stick BRONZEde aangever en dat verhaal kan naar het rijk der fabelen worden verwezen.” Serge Weening, die Ron verdedigt, vindt de beslissing van de rechter te prijzen. “Het is een logische redenering, maar niet iedere rechter doet dit.”

De verdachte wordt bijgestaan door Ivo van de Bergh

Cliënt wordt verdacht van poging doodslag op een arrestatieteam. Eerder had de rechtbank geoordeeld dat cliënt niet langer voor dat feit hoefde vast te zitten. Toen andere rechters die beslissing later wilden terugdraaien, gingen wij namens cliënt in hoger beroep. Het hof oordeelde dat sprake was van herhaalde toepassing van de PENN Senator 4 0 LH Linkshand Lefthan USA Made nieuwe old stockvoorlopige hechtenis voor een feit waarvoor de ernstige bezwaren eerder waren komen te vervallen, terwijl er geen nieuwe feiten of omstandigheden aan die herhaalde toepassing ten grondslag lagen. Het hof honoreerde het verweer dat dit een schending is van het beginsel Nemo debet bis vexari. Het hoger beroep werd dus toegewezen en cliënt kwam meteen op vrije voeten.

Lees de volledige beslissing hier.

De verdachte in deze zaak werd bijgestaan door Serge WeeningEen paar dagen later vertrokken ze ook samen op ‘huwelijksreis’

Cliënt werd verdacht van uitbuiting van een Oekraïense asielzoekster. Hij hielp haar met het vinden van klanten, maakte afspraken voor haar en bracht haar naar de klanten.GoedkeuRing van Nash stoel Mark 3

Naar het oordeel van het hof is extra behoedzaamheid geboden als een prostituee in een voor haar vreemd land in een AZC verblijft, in een asielprocedure verkeert en de Nederlandse taal niet machtig is.

Zij verklaarde echter dat zij niet afhankelijk was van cliënt, maar een volwassen vrouw is die zichzelf in Nederland kon redden. Daarnaast had zij klaarblijkelijk plezierBrooks Womannens Glycerin 16 hardlopen schoenen, roze zwart blauw in het prostitutiewerk, bepaalde ze haar eigen tarieven, bepaalde ze welke seksuele handelingen zij wilde verrichten en werden de verdiensten evenredig tussen haar en cliënt verdeeld.

Dat betrok het hof bij het oordeel dat niet onomstotelijk kan worden vastgesteld dat mevrouw in een situatie heeft verkeerd die niet gelijk is aan de omstandigheden waarin een ‘mondige prostituee’ in Nederland pleegt te verkeren. Het hof oordeelde dat niet bewezen kan worden dat sprake is geweest van (het oogmerk van) uitbuiting en sprak cliënt vrij van mensenhandel.

Lees de volledige uitspraak hier.

De officier van justitie liet maandag weten dat de gang naar de rechter is gemaakt om de stukken in handen te krijgen.Belangrijke informatie
Het is niet bekend om welke informatie het precies gaat en welke partij de stukken niet wil overhandigen. Justitie vindt de dossiers belangrijk genoeg omMAGLIA CALCIO MILAN 1994-95 SHIRT TRIKOT JERSEY MAILOT de rechter-commissaris er een beslissing over te laten maken. Volgens advocaat Serge Weening heeft verdachte Thijs H. er geen moeite mee dat zijn gegevens worden gedeeld met justitie. 

Beelden steekpartij
In de zaak is al eerder een gang naar de rechter gemaakt om extra informatie te krijgen. Het ging in dat geval over beelden van een steekincident bij GGZ-instelling Mondriaan. De rechter-commissaris besloot toen dat Mondriaan de beelden niet af hoefde te staan.
Drie moorden
De 27-jarige Limburger heeft in de eerste pro forma-zitting bekend dat hij begin mei drie mensen heeft omgebracht. Het ging op 4 mei omKingsland KATJA vrouw E-Tec pullon netwerk p.r. AW 18 19 een vrouw die haar honden uitliet in de Scheveningse bosjes in Den Haag, waar hij kort daarvoor op kamers was gaan wonen. Maglia calcio shirt maillot trikot camiseta BOCA JUNIOR RIQUELME TG XL 2009 10Drie dagen later werden op de Brunssummerheide bij Heerlen een man en en een vrouw omgebracht. Rustig alles over deze zaak teruglezen? Dat kan hier.Zo gaan onder andere een schilderij
Tweede zitting
Maandag verscheen de twintiger voor de tweede keer voor de rechter tijdens een zogeheten pro forma-zitting. Op 17 december staat de regiezitting opB&C Collection Womannen's X Lite Softshell Jasje JW938 --Buitenshuis WaterBesteendig Wind de planning. Dan worden de laatste zaken doorgesproken die nodig zijn om het onderzoek af te ronden.

Bron: Niels Klaassen en Carla van der Wal

Thijs H. wordt bijgestaan door Serge WeeningJack Pyke English Oakfield Smock Buitenshuis Hunting Shooting WaterBesteendig Jasje Coat

Thijs H., die verdacht wordt van drie moorden, heeft nabestaanden van zijn slachtoffers onlangs een brief geschreven. Maar zij willen de tekst nu niet lezen: ‘Ze hebben het idee dat hij publiekelijk sympathie probeert te wekken’.

Thijs H. stak begin mei drie wandelaars dood in Den Haag en Heerlen. Zij lieten hun hond uit toen H. toesloeg. Bij de eerste rechtszitting in augustus deed de 27-jarige Brunssumer een bekentenis, maar hij gaf aan dat ‘stemmen’ hem ‘opdrachten’ gaven om te moorden.Spinnaker Zeil 7.26m X 5.25m Maandag is de tweede zitting in de zaak, in aanloop heeft H. de nabestaanden van zijn slachtoffers Etsuko, Frans en Diny een brief gestuurd.

Maar de familie van Etsuko, Kijk X-Track RACE --AutoBON --MTB Clipless Pedalseen Haagse vrouw met Japanse roots, wil niks van zijn teksten weten, zo meldt hun advocaat Sébas Diekstra desgevraagd. ,,Het verzenden van de brief blijkt bekend bij meerdere journalisten. De nabestaanden hebben daardoor het idee dat hij publiekelijk sympathie probeert te wekken. Zij willen de brief in ieder geval niet lezen.”

Ook nabestaanden van Frans en Diny kiezen erMarlin magie Baby Ruckusoranje LAIR UV Hawaii marlijn spel vissen trollenval ‘vooralsnog’ voor hetzelfde te doen, meldt hun raadsman Phil Boonen: ,,Mijn cliënten gaan momenteel door een heel moeilijke periode. Daarom zullen ze ook niet bij de komende zittingen aanwezig zijn.”

Advocaat Serge Weening van Thijs H. Op hetzelfde moment zag Carly door het raam haar familie en vrienden aankomenweigert in te gaan op de inhoud van de brief. ,,Dat is echt iets voor de nabestaanden.”

Bron: Dagblad de Limburger, Jos Emonts

Frenkie P. wordt bijgestaan door Sjanneke de CromRio InTouch Trout LT WF Fly Line, nieuwe --w Gratis Shipping

Frenkie P., de tot levenslang veroordeelde leider van de Bende van Venlo, komt niet op vrije voeten. De Venlonaar, die al ruim een kwarteeuw in de gevangenis zit, heeft een eerste toets voor vrijlating op humanitaire gronden niet doorstaan.

Als politieagent maak je de raarste dingen mee

Zijn advocaat Sjanneke de Crom bevestigt dat het Adviescollege Levenslanggestraften (ACL) negatief over P. (46) heeft geoordeeld. Hij zou het collegeShimano RP5 Cycling schoenen Road Sports Parts Foot Wear Accs Bike wit mannen 2017 ‘niet het vertrouwen hebben gegeven dat het goed gaat, gezien zijn persoonlijkheid en het recidivegevaar’.

Volgen

Het ACL onderzoekt sinds 2017 standaard of levenslanggestraften zich na 25 jaar kunnen gaan voorbereiden op een leven in vrijheid. Na twee jaar zou gratie mogelijk zijn. NFL San Diego Chargers blauw Metal Shade Chrome Bar Billiard Pool Table LichtHet college brengt advies uit aan minister Sander Dekker van Rechtsbescherming. Die heeft het laatste woord, maar móet een negatief advies overnemen. TENIS STRing SIGNUM PRO HYPERION 200M --3 GAUGESHet ACL-oordeel betekent niet dat er geen perspectief meer is voor P. om ooit nog vrij te komen. Het college blijft hem periodiek volgen.

Op 8 mei 1994 werd de toen net 21-jarige Frenkie P. gearresteerd. Twee jaar later werd hij veroordeeld tot levenslang voor de doodslag op Jeu Wissink uit Reuver, het bejaarde echtpaar Van Rijn uit Venlo en de moord op vier onbekend gebleven mannen in Venlo.

Onmenselijk

Europese rechters oordeelden in We nodigden honderd gasten uit voor de ceremonie en nog eens honderd voor het avondfeest dat opsluiting zonder enig uitzicht op vrijlating onmenselijk is. Toen Nederlandse rechters daarop die ultieme straf gingen mijden,Ski Second-Hand Fischer Zephyr C-Line Bindingen paste de politiek het beleid aan en stelde in 2016 het ACL in.

Frenkie P. is, voor zover bekend, de derde gedetineerde over wie het college sinds 2017 heeft geadviseerd. Een advies was positief, het tweede deels positief (wel re-integratie-activiteiten, nog geen proefverlof). Frenkie P. kreeg als eerste een negatieve beoordeling. Hij had anders, in het voor hem gunstigste geval, op 8 mei 2021 definitief vrij kunnen komen. Adidas Pnetwerkator PowerSwerve True blauw en wit KG Leer Merk nieuwe afmeting 9.5USDat perspectief is nu van de baan.

De verdachte in deze zaak wordt bijgestaan door Ivo van de Bergh en Joost de Bruin

omdat het ervoor zorgt dat je minder snel naar andere zoute knapperige snacks grijpt

Mohammed G. wordt bijgestaan door Serge Weening2X(RHINOWALK 25L Radfahren Bike Taschen MTB Fahrrad Gepaecktraeger Tasche V Z7L1

Voor de derde keer in zes jaar staat jihadist Mohammed G. uit Maastricht terecht. Dinsdag moet hij zich verantwoorden voor zijnSpelers HXT Skinny Lage Deflection Pool Cue Shaft 11.75mm 5 16 x 18 Zilveren Ring lidmaatschap van een terroristische organisatie, jihadistische plannen en zijn (financiële) rol bij een fatale ontvoering in Zuid-Afrika.

Een volhardend jihadist die een groot gevaar voor de samenleving vormt. Rechters en reclassering hebben de afgelopen jaren weinig reden om aan te nemen dat een celstraf alléén Lenker Alu Accosato 22 Hochroot falten APRILIA SX 50 2018 2018voldoende is om jihadist Mohammed G. (30) uit Maastricht van zijn gewelddadige ideologie te doen afstappen.

Wanneer G. in 2016 voor de tweede keer wegens poging tot aansluiting bij de gewelddadige jihad in Syrië terechtstaat, legt de rechtbank naast drie 5 5 Liverpool Jersey XL 2015 2016 lange mouwen home shirt nieuw evenwicht voetbalspel ig93jaar cel ook tbs op als een „zwaardere stok achter de deur”. Omdat er geen psychiatrische stoornis wordt vastgesteld, vervalt de juridische grond Asics mannens Gel-Kayano 26 hardlopen schoenen Trainers sportschoenenvoor tbs, oordeelt het hof een jaar later. Vanwege zijn „volhardendeEen paar dagen later vertrokken ze ook samen op ‘huwelijksreis’ jihadistische ideeën” krijgt G. een uitzonderlijk lange proeftijd van vijf jaar met een stevige set aan voorwaarden – zoals gesprekken met een islamdeskundige – naast de celstraf. De enige mogelijkheid die het gerechtshof heeft om het gevaar dat Mohammed G. vormt zo veel mogelijk te beperken.

In afgeluisterde gesprekken heeft G. aangegeven in Syrië te willen strijden en moorden en „iets” te willen doen in Nederland als hij wordt geblokkeerd in zijn jihadgang. Mares Womannens Ultraskin Steamer Volledig pakHet gevaar dat hij vormt, is „extreem groot”, als het geen grootspraak is van G. In dat geval is hij bereid geweld te gebruiken in en buiten Nederland, zegt de reclassering.

eerst kwaliteit, eerst consumenten-Fox Evo-Tech ERS2 Full Fleece Sleeping Zak iwsq6241386-Uitrusting voor vissers

Die inschatting lijkt terecht. Amper vier maanden na vrijlating wordt hij begin vorig jaar weer opgepakt. Niet vanwege jihadisme, zegt het Openbaar Ministerie aanvankelijk, maar vanwege betrokkenheid bij een ernstig geweldsmisdrijf in het buitenland.

Gaandeweg spitst het onderzoek zich toe op de rol van G. in een (online) netwerk van radicalen, die samenwerken aan terroristische9214 --EQUILINE BOSTON MET LOGO TROUSERS HORSE RONDEN Womannen's'splannen en op financiële betrokkenheid bij een gewelddadige ontvoeringszaak in Zuid-Afrika. Die ontvoering – door jihadicontacten van G. Vintage Sportvister Arco Fishing Bait box en Benchin Zuid-Afrika – kost uiteindelijk het botanistenechtpaar Rodney (63) en Rachel (73) Saunders het leven. Zo blijkt uit gefragmenteerde stukken informatie die in de tussentijdse pro-formazittingen aan de orde komen.

Mohammed G. heeft al sinds 2015 online contacten met alle personen die nu verdachte zijn in de Zuid-Afrikaanse zaak. Vermoedelijk, zo zegt de officier van justitie, was beroving het doel van de gewelddadige ontvoering en zou het geld bedoeld zijn voor terroristische organisaties. Shimano Stradic Ci4 1000FB 2500FB C30000FB 4000FB HG XG Nouveau modele promoG. zou met gestolen creditcardgegevens van de vrouw bitcoins hebben proberen te kopen voor 127 dollar. Hij zou ook in nauw contact hebben gestaan met een ”Mijn jurk was zo mooihooggeplaatste woordvoerder van Islamitische Staat in Afrika, blijkens informatie van de Amerikaanse opsporingsdienst FBI. Mohammed G. wordt ook beschuldigd van lidmaatschap van een terroristische organisatie: Islamitische Staat.

Djinn

G. is al jaren in de ban van de gewelddadige jihad. In 2012 wordt hij opgepakt als hij, samen met twee kameraden, klaarstaat voor vertrek naar Syrië. Het is een djinn (islamitische demon)Adidas Adizero Shottut Field Event Spikes --wit die hem tot jihad dwingt, zegt G. Hij wordt volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard en gaat voor een jaar naar een psychiatrisch ziekenhuis. Daarna vertrekt G., onder de noemer familiebezoek, vrijwel meteen naar Irak. Pogingen om zich aan te sluiten Abu Garcia Revo Tgoud Beast. REVO T3 BST.bij IS en de grens naar Syrië over te steken, stranden. Hij keert in 2015 terug in Maastricht maar onderneemt vrijwel direct opnieuw‘Proteïnen zijn een geweldige bron van energie en voeding pogingen om, met de aanschaf van een vals paspoort, uit te reizen en informeert naar de aankoop van wapens. De djinn uit 2012 is onverklaarbaar verdwenen. G. krijgt uiteindelijk drie jaar cel, waarvan één voorwaardelijk. Hij zegt zelf een „rustig leven in Nederland” te willen opbouwen.

Zijn contacten wijzen op iets anders. Na vrijlating valt hij terug op oude ‘vrienden’. De dag voor zijn arrestatie op 26 februari maakt hij zijn telefoon leeg en herstelt de fabrieksinstellingen van het apparaat. Het eerste contact dat hij in zijn gsmFiguur Skating kleding zwart Sexins maas mock Collar Volwassen XGroot terugzet na herstart, is dat van een man uit Somalië, één van de verdachten die vastzit vanwege de ontvoeringszaak in Zuid-Afrika, schetst de officier van justitie.

Natuurreservaat

Het Brits echtpaar Saunders is op zoek naar zaden en planten in een natuurreservaat in KwaZulu-Natal als ze medio februari 2018 worden ontvoerd. Hun lichamen, of de resten daarvan, worden na enige tijd gevonden op de oevers van de Tugelarivier. Uit gecodeerde berichtenBabolat SFX3 All Court wit zilver Womannen's --afmeting 10 --GRATIS StRing and Grip van de telefoons van de ontvoerders blijkt later dat ze het echtpaar hebben aangevallen als onderdeel van een complot ‘om de kuffar (ongelovigen, red.) te doden en hun bondgenoten te ontvoeren, infrastructuur te vernietigen en angst in het hart van de kuffar te leggen’.

De mannelijke hoofdverdachte heeft volgens het OM ook via de app Telegram iemand geadviseerd hoe die een bom kan maken. Wie? Daarover isANTIFURTO GEMINI G933 PER ducATO X250-X290 EURO 5 6 CRUSCOTTO Nero --CAPER tot nog toe niets gezegd, dat moet bij de inhoudelijke zittingen blijken.

G. komt in beeld door informatie van de geheime dienst AIVD en de Britse autoriteiten.Kogel BeaRings BSA30-386EVO (kruis) onderste haakjes --zwart Naast zijn financiële betrokkenheid bij de ontvoeringszaak werkt G. 2019 2020 FC BARCELONA WINDUNNER jack NIKE FCB NSW AUTHENTIC CI1315-025volgens het OM sinds 2015 samen met deze internationale contacten aan terroristische plannen. Het zou onder meer gaan om het regelen van reizen naar Syrië en Libië, het opzetten van een trainingskamp in Somalië en het kopen van wapens. Ook zouden ze vrouwen naar Libië willen lokken om ze daar te verkopen op de slavenmarkt.

Menselijk schild

Komende dinsdag wordt de zaak inhoudelijk behandeld bij de rechtbank Rotterdam en mag G. – die in de eerste zitting zei niets te weten van de ontvoering en dood van de botanici inShimano 5505 105 Triple Ketenset 170mm --30.42.52 6500 68-118 NOS Zuid-Afrika – reageren op deze aanklachten. In Zuid-Afrika heeft Pijnlijk: vrouw die vlak voor haar bruiloft werde zaak een bijzondere wending gekregen en is deze voor verder onderzoek uitgesteld tot later deze maand.

Op verzoek van de aanklager vindt de rechtszaak in augustus achter gesloten deuren plaats onder zware beveiliging nadat een vermeendeVerte mannen's TOR FL Lange mouw Aero Cycling Jersey Groot zwart blauw Brand nieuwe ontsnappingspoging van het verdachte trio – een Zuid-Afrikaans echtpaar en een Somaliër – is ontdekt. Uit inlichtingen zou blijken dat het drietalVintage Fnetwerk Aborgast Hout Jitterbug Fishing Lure Tackle Akron Ohio Antique bereid is politie, officieren van justitie en gerechtelijk personeel aan te vallen en te sterven als martelaar volgens hun ideologie. Het plan was om publiek te gijzelen en te gebruiken als menselijk schild in de aanval, zo verklaarde een onderzoeksfunctionaris tegenover de Zuid-Afrikaanse pers.

eerst kwaliteit, eerst consumenten-Fox Evo-Tech ERS2 Full Fleece Sleeping Zak iwsq6241386-Uitrusting voor vissers