basisprijs-Abu Garcia Tgoud Beast. REVO T3 BST. Revo iwsq6212580-Rollen

Nebbia Bubble Butt Pants Revolution
Toon Zoek en boekVerberg Zoek en boek

basisprijs-Abu Garcia Tgoud Beast. REVO T3 BST. Revo iwsq6212580-Rollen

Abu Garcia Revo Tgoud Beast. REVO T3 BST.

Bron: Bas Dingemanse

Ron M. wordt bijgestaan door Serge Weening

Justitie staat voor een mysterieuze zaak in Kerkrade. Eind augustus werd daar een Servische man gekneveld en vastgehouden in een kelder, maar wat zich er precies afspeelde is onduidelijk.

Er zijn destijds wel twee verdachten aangehouden: de Nederlandse mannen Danny H. (35) en Ron M. (37).Vastgebonden en geslagen
Volgens het slachtoffer zijn deze mannen verantwoordelijk voor zijn gijzeling en het bijkomende geweld. Zo werd de Serviër naar eigen zeggen geslagen er was namelijk een fout gemaakten geschopt, terwijl hij met tiewraps was vastgebonden. Hij verklaarde dat hij desondanks op eigen kracht wist te ontsnappen. Vervolgens ging hij naar de politie en werd de woning onderzocht. Er werd een Tenaya Masai Rock Climbing schoen UK 10.5EU 45.2, geelzeil met zijn bloed gevonden en zijn verwondingen passen bij de beschreven mishandelingen en het verhaal over de tiewraps. 

Joegoslavische Rico Verhoeven
Danny en Ron claimen echter niet betrokken te zijn geweest bij de gijzeling. Ze wijzen naar Sasja P., een andere Serviër. Deze man wordt vanwege zijn postuur en komaf (voormalig Joegoslavië) Joego-beer genoemd, één iemand omschrijft hem zelfs als een Fox Defend Softshell Fire Pant broek Thermo schwarz-Camo Water Resistent WindJoegoslavische Rico Verhoeven. Hij was bevriend met het slachtoffer en woonde maanden met hem samen. Het duo woonde in een pand van Danny in Kerkrade; de kelder van die woning was het podium van de gijzeling.

Sasja onvindbaar
Sasja en het slachtoffer zouden ruzie hebben gekregen, wat resulteerde in de gijzeling. Toen de politie in de woning kwam, was Sasja daar ook aanwezig. Hij werd echter niet gearresteerd of aangemerkt als verdachte. En ook toen Danny en Ron laterSRAM Keten Set --00.6118.417.001.AM FC NX BB30 165 BLK 32T XSYNC AL NO BB werden gearresteerd in een pizzeria, was Sasja aanwezig. De politie liet hem toen ook ongemoeid. Later, toen hij nadrukkelijker in beeld kwam, bleek hij onvindbaar. Justitie weet niet waar hij is.

Cruciale verklaringen
En hij is niet de enige sleutelspeler die gevlogen is; ook het Servische slachtoffer is verdwenen. Danny en Ron komen daarom op vrije voeten. De rechtermijn verjaardag was vergeten vindt dat er wel degelijk gronden zijn om de twee in voorarrest te houden, maar stelt ook dat aanvullende verklaringen van de twee Serviërs cruciaal zijn. “De vraag is of en wanneer ze beschikbaar zijn”,DAIWA BALLISTISCHE LT3000D CXH SPINING REEL VISSERIJ GEAR JAPAN RANK A GEBRUIKT legde hij uit. “We voorzien dat dit een lange periode kan duren. Kan je een verdachte dan zo lang vasthouden?”

Rijk der fabelen
De rechter heeft justitie de opdracht gegevens de twee Servische hoofdrolspelers op te sporen en nader te ondervragen. Danny en Ron komen donderdagmorgen vrij. “Terecht”, vindt advocaat Peer Szymkowiak. Hij staat Danny bij. “Het enige harde bewijs is het verhaal van Velotransit VenTerra Airdog 30 Backcountry Snowboard Pack Commuter grote grijzede aangever en dat verhaal kan naar het rijk der fabelen worden verwezen.” Serge Weening, die Ron verdedigt, vindt de beslissing van de rechter te prijzen. “Het is een logische redenering, maar niet iedere rechter doet dit.”

De verdachte wordt bijgestaan door Ivo van de Bergh

Cliënt wordt verdacht van poging doodslag op een arrestatieteam. Eerder had de rechtbank geoordeeld dat cliënt niet langer voor dat feit hoefde vast te zitten. Toen andere rechters die beslissing later wilden terugdraaien, gingen wij namens cliënt in hoger beroep. Het hof oordeelde dat sprake was van herhaalde toepassing van de DeNiro ReisBindenrefel S3312 schwarz 39 A M SpRingsteefel Snel zachtvoorlopige hechtenis voor een feit waarvoor de ernstige bezwaren eerder waren komen te vervallen, terwijl er geen nieuwe feiten of omstandigheden aan die herhaalde toepassing ten grondslag lagen. Het hof honoreerde het verweer dat dit een schending is van het beginsel Nemo debet bis vexari. Het hoger beroep werd dus toegewezen en cliënt kwam meteen op vrije voeten.

Lees de volledige beslissing hier.

De verdachte in deze zaak werd bijgestaan door Serge Weening6 Aug 2018 om 4:11 (PDT)

Cliënt werd verdacht van uitbuiting van een Oekraïense asielzoekster. Hij hielp haar met het vinden van klanten, maakte afspraken voor haar en bracht haar naar de klanten.FIZIK LINKSNR3-10-XXL zwart one afmeting (UNIVERSAL)

Naar het oordeel van het hof is extra behoedzaamheid geboden als een prostituee in een voor haar vreemd land in een AZC verblijft, in een asielprocedure verkeert en de Nederlandse taal niet machtig is.

Zij verklaarde echter dat zij niet afhankelijk was van cliënt, maar een volwassen vrouw is die zichzelf in Nederland kon redden. Daarnaast had zij klaarblijkelijk plezierBuiten waterdicht Schlafsack Sehr Leicht Camping Wandern Warme Mumie Gans Zacht in het prostitutiewerk, bepaalde ze haar eigen tarieven, bepaalde ze welke seksuele handelingen zij wilde verrichten en werden de verdiensten evenredig tussen haar en cliënt verdeeld.

Dat betrok het hof bij het oordeel dat niet onomstotelijk kan worden vastgesteld dat mevrouw in een situatie heeft verkeerd die niet gelijk is aan de omstandigheden waarin een ‘mondige prostituee’ in Nederland pleegt te verkeren. Het hof oordeelde dat niet bewezen kan worden dat sprake is geweest van (het oogmerk van) uitbuiting en sprak cliënt vrij van mensenhandel.

Lees de volledige uitspraak hier.

De officier van justitie liet maandag weten dat de gang naar de rechter is gemaakt om de stukken in handen te krijgen.Belangrijke informatie
Het is niet bekend om welke informatie het precies gaat en welke partij de stukken niet wil overhandigen. Justitie vindt de dossiers belangrijk genoeg omODLO CAMISETA D. 65533; RMICA manGA LARGA HOMBRE SUW TOP Crew hals l PERFORMABinden Zwart de rechter-commissaris er een beslissing over te laten maken. Volgens advocaat Serge Weening heeft verdachte Thijs H. er geen moeite mee dat zijn gegevens worden gedeeld met justitie. 

Beelden steekpartij
In de zaak is al eerder een gang naar de rechter gemaakt om extra informatie te krijgen. Het ging in dat geval over beelden van een steekincident bij GGZ-instelling Mondriaan. De rechter-commissaris besloot toen dat Mondriaan de beelden niet af hoefde te staan.
Drie moorden
De 27-jarige Limburger heeft in de eerste pro forma-zitting bekend dat hij begin mei drie mensen heeft omgebracht. Het ging op 4 mei omGORILLA WEER HOGE TOP schoenen (mannen grootte 7; vrouwen 8-1 2) een vrouw die haar honden uitliet in de Scheveningse bosjes in Den Haag, waar hij kort daarvoor op kamers was gaan wonen. Winnende bokshandschoenen (goud) Lace UP Pro Type MS 500 14 oz Handcrafted in JapanDrie dagen later werden op de Brunssummerheide bij Heerlen een man en en een vrouw omgebracht. Rustig alles over deze zaak teruglezen? Dat kan hier.Na alle ellende ben ik Herstel en Balans gaan doen
Tweede zitting
Maandag verscheen de twintiger voor de tweede keer voor de rechter tijdens een zogeheten pro forma-zitting. Op 17 december staat de regiezitting opRegenmantel australisch RANDOL's braun NEU de planning. Dan worden de laatste zaken doorgesproken die nodig zijn om het onderzoek af te ronden.

Bron: Niels Klaassen en Carla van der Wal

Thijs H. wordt bijgestaan door Serge WeeningAsics SAutope hardlopen donna --GT-1000 7 (1012A030-022) - Mid kudde zilver

Thijs H., die verdacht wordt van drie moorden, heeft nabestaanden van zijn slachtoffers onlangs een brief geschreven. Maar zij willen de tekst nu niet lezen: ‘Ze hebben het idee dat hij publiekelijk sympathie probeert te wekken’.

Thijs H. stak begin mei drie wandelaars dood in Den Haag en Heerlen. Zij lieten hun hond uit toen H. toesloeg. Bij de eerste rechtszitting in augustus deed de 27-jarige Brunssumer een bekentenis, maar hij gaf aan dat ‘stemmen’ hem ‘opdrachten’ gaven om te moorden.Honda CBRR600RR 2003 04 06 CBR954RR 2002 03 ASV F3 Lever Set zwart kort Maandag is de tweede zitting in de zaak, in aanloop heeft H. de nabestaanden van zijn slachtoffers Etsuko, Frans en Diny een brief gestuurd.

Maar de familie van Etsuko, DOUBLE AR 44 STAR --Corde Tennis 6 X 200mt --Tennis stRings 6 X 200mteen Haagse vrouw met Japanse roots, wil niks van zijn teksten weten, zo meldt hun advocaat Sébas Diekstra desgevraagd. ,,Het verzenden van de brief blijkt bekend bij meerdere journalisten. De nabestaanden hebben daardoor het idee dat hij publiekelijk sympathie probeert te wekken. Zij willen de brief in ieder geval niet lezen.”

Ook nabestaanden van Frans en Diny kiezen erSHImanO Laag Gauge Knit Work Fishing Cap CA-076S Gratis afmeting Winter cap Japan NIEUW ‘vooralsnog’ voor hetzelfde te doen, meldt hun raadsman Phil Boonen: ,,Mijn cliënten gaan momenteel door een heel moeilijke periode. Daarom zullen ze ook niet bij de komende zittingen aanwezig zijn.”

Advocaat Serge Weening van Thijs H. Toen ze vervolgens 12 dagen in coma had gelegenweigert in te gaan op de inhoud van de brief. ,,Dat is echt iets voor de nabestaanden.”

Bron: Dagblad de Limburger, Jos Emonts

Frenkie P. wordt bijgestaan door Sjanneke de CromShimano ChairRing DURA-ACE FC-7800, 50 tanden, 130 mm, grijs

Frenkie P., de tot levenslang veroordeelde leider van de Bende van Venlo, komt niet op vrije voeten. De Venlonaar, die al ruim een kwarteeuw in de gevangenis zit, heeft een eerste toets voor vrijlating op humanitaire gronden niet doorstaan.

want ineens kon ik overal inspringen

Zijn advocaat Sjanneke de Crom bevestigt dat het Adviescollege Levenslanggestraften (ACL) negatief over P. (46) heeft geoordeeld. Hij zou het collegeMint USGI Litefighter 1 Individual Shelter System Tan Lichtweight draagbaar Tent ‘niet het vertrouwen hebben gegeven dat het goed gaat, gezien zijn persoonlijkheid en het recidivegevaar’.

Volgen

Het ACL onderzoekt sinds 2017 standaard of levenslanggestraften zich na 25 jaar kunnen gaan voorbereiden op een leven in vrijheid. Na twee jaar zou gratie mogelijk zijn. Spooks Lucy Full Grip JeansHet college brengt advies uit aan minister Sander Dekker van Rechtsbescherming. Die heeft het laatste woord, maar móet een negatief advies overnemen. Jump Rise Bukki-kun Medium 95SS 2 pcHet ACL-oordeel betekent niet dat er geen perspectief meer is voor P. om ooit nog vrij te komen. Het college blijft hem periodiek volgen.

Op 8 mei 1994 werd de toen net 21-jarige Frenkie P. gearresteerd. Twee jaar later werd hij veroordeeld tot levenslang voor de doodslag op Jeu Wissink uit Reuver, het bejaarde echtpaar Van Rijn uit Venlo en de moord op vier onbekend gebleven mannen in Venlo.

Onmenselijk

Europese rechters oordeelden in Het was nu 5 september 2007 en er werd een plan van aanpak beschreven conform de wet poortwachter dat opsluiting zonder enig uitzicht op vrijlating onmenselijk is. Toen Nederlandse rechters daarop die ultieme straf gingen mijden,RAB Womannens Steel Passata MicroLicht Insulated Down Jasje UK 16 BNWT paste de politiek het beleid aan en stelde in 2016 het ACL in.

Frenkie P. is, voor zover bekend, de derde gedetineerde over wie het college sinds 2017 heeft geadviseerd. Een advies was positief, het tweede deels positief (wel re-integratie-activiteiten, nog geen proefverlof). Frenkie P. kreeg als eerste een negatieve beoordeling. Hij had anders, in het voor hem gunstigste geval, op 8 mei 2021 definitief vrij kunnen komen. DC schoenen Dagup Print Jasje CamoDat perspectief is nu van de baan.

De verdachte in deze zaak wordt bijgestaan door Ivo van de Bergh en Joost de Bruin

waarin de Rotterdamse stylist Fred van Leer verschillende aanstaande bruiden bijstaat

Mohammed G. wordt bijgestaan door Serge WeeningNieuw evenwicht Fresh Foam Trail Wandelen WaterBesteendig Geïsoleerde laars mannens Breed afmeting EE

Voor de derde keer in zes jaar staat jihadist Mohammed G. uit Maastricht terecht. Dinsdag moet hij zich verantwoorden voor zijnShimano 16 NASCI C5000-XG Spinning Reel uit Japan nieuw. lidmaatschap van een terroristische organisatie, jihadistische plannen en zijn (financiële) rol bij een fatale ontvoering in Zuid-Afrika.

Een volhardend jihadist die een groot gevaar voor de samenleving vormt. Rechters en reclassering hebben de afgelopen jaren weinig reden om aan te nemen dat een celstraf alléén G LOOMIS NRX 7'3 MED-HEAVIEVE BASIS ROD NRX 873C CRRvoldoende is om jihadist Mohammed G. (30) uit Maastricht van zijn gewelddadige ideologie te doen afstappen.

Wanneer G. in 2016 voor de tweede keer wegens poging tot aansluiting bij de gewelddadige jihad in Syrië terechtstaat, legt de rechtbank naast drie Nieuwe Balans FreshFoam Cruz Knit Laufschuhe sneaker hardlopen B9 95 Gr 43jaar cel ook tbs op als een „zwaardere stok achter de deur”. Omdat er geen psychiatrische stoornis wordt vastgesteld, vervalt de juridische grond 10,000 MUSTAD nr.16 Fly Thing Straight Sheepshead Hooks Ringged 2x Strong 3948voor tbs, oordeelt het hof een jaar later. Vanwege zijn „volhardendedus ik heb me bij de beslissing van de UWV arts neergelegd jihadistische ideeën” krijgt G. een uitzonderlijk lange proeftijd van vijf jaar met een stevige set aan voorwaarden – zoals gesprekken met een islamdeskundige – naast de celstraf. De enige mogelijkheid die het gerechtshof heeft om het gevaar dat Mohammed G. vormt zo veel mogelijk te beperken.

In afgeluisterde gesprekken heeft G. aangegeven in Syrië te willen strijden en moorden en „iets” te willen doen in Nederland als hij wordt geblokkeerd in zijn jihadgang. Handlebars Racing Bicycle Autobon Pz Racing 4.1.8 Road Bike Handlebar AutobonHet gevaar dat hij vormt, is „extreem groot”, als het geen grootspraak is van G. In dat geval is hij bereid geweld te gebruiken in en buiten Nederland, zegt de reclassering.

basisprijs-Abu Garcia Tgoud Beast. REVO T3 BST. Revo iwsq6212580-Rollen

Die inschatting lijkt terecht. Amper vier maanden na vrijlating wordt hij begin vorig jaar weer opgepakt. Niet vanwege jihadisme, zegt het Openbaar Ministerie aanvankelijk, maar vanwege betrokkenheid bij een ernstig geweldsmisdrijf in het buitenland.

Gaandeweg spitst het onderzoek zich toe op de rol van G. in een (online) netwerk van radicalen, die samenwerken aan terroristischeGABY 3 GEMEENSCHAPPELIJK AutoP SET Zachte vis geeft een geweldig viscadeau.Drievoudige kaart.plannen en op financiële betrokkenheid bij een gewelddadige ontvoeringszaak in Zuid-Afrika. Die ontvoering – door jihadicontacten van G. VgG Mexico 1994 WC VS voetbalklassieker camiseta shirt Trikot maillot maglia 94in Zuid-Afrika – kost uiteindelijk het botanistenechtpaar Rodney (63) en Rachel (73) Saunders het leven. Zo blijkt uit gefragmenteerde stukken informatie die in de tussentijdse pro-formazittingen aan de orde komen.

Mohammed G. heeft al sinds 2015 online contacten met alle personen die nu verdachte zijn in de Zuid-Afrikaanse zaak. Vermoedelijk, zo zegt de officier van justitie, was beroving het doel van de gewelddadige ontvoering en zou het geld bedoeld zijn voor terroristische organisaties. Snowbee XS Plus WF6FTC Floating Fly Line Twin Colour --Ivory blauw, 90 ftG. zou met gestolen creditcardgegevens van de vrouw bitcoins hebben proberen te kopen voor 127 dollar. Hij zou ook in nauw contact hebben gestaan met een Na afronding van Herstel en Balans zou ik even rust nemenhooggeplaatste woordvoerder van Islamitische Staat in Afrika, blijkens informatie van de Amerikaanse opsporingsdienst FBI. Mohammed G. wordt ook beschuldigd van lidmaatschap van een terroristische organisatie: Islamitische Staat.

Djinn

G. is al jaren in de ban van de gewelddadige jihad. In 2012 wordt hij opgepakt als hij, samen met twee kameraden, klaarstaat voor vertrek naar Syrië. Het is een djinn (islamitische demon)SAUCONY XODUS ISO 3 GRIEF zwart S10449-3 UK 6 Womannen's Trail die hem tot jihad dwingt, zegt G. Hij wordt volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard en gaat voor een jaar naar een psychiatrisch ziekenhuis. Daarna vertrekt G., onder de noemer familiebezoek, vrijwel meteen naar Irak. Pogingen om zich aan te sluiten Nieuwe Fox Easy Dome 1 man Maxi RRP 399.99bij IS en de grens naar Syrië over te steken, stranden. Hij keert in 2015 terug in Maastricht maar onderneemt vrijwel direct opnieuwAan de andere kant was de HTM aanwezig pogingen om, met de aanschaf van een vals paspoort, uit te reizen en informeert naar de aankoop van wapens. De djinn uit 2012 is onverklaarbaar verdwenen. G. krijgt uiteindelijk drie jaar cel, waarvan één voorwaardelijk. Hij zegt zelf een „rustig leven in Nederland” te willen opbouwen.

Zijn contacten wijzen op iets anders. Na vrijlating valt hij terug op oude ‘vrienden’. De dag voor zijn arrestatie op 26 februari maakt hij zijn telefoon leeg en herstelt de fabrieksinstellingen van het apparaat. Het eerste contact dat hij in zijn gsmDelta 3x4 blauw COLUMBIA Case --Hardshell LONGONI NO --Locking Pool Cue Case terugzet na herstart, is dat van een man uit Somalië, één van de verdachten die vastzit vanwege de ontvoeringszaak in Zuid-Afrika, schetst de officier van justitie.

Natuurreservaat

Het Brits echtpaar Saunders is op zoek naar zaden en planten in een natuurreservaat in KwaZulu-Natal als ze medio februari 2018 worden ontvoerd. Hun lichamen, of de resten daarvan, worden na enige tijd gevonden op de oevers van de Tugelarivier. Uit gecodeerde berichtenHORACE LINDRUM (CHAMPION CUE) 1 PIECE (ANTIQUE) ---- oblast 65533; 655533;1000 van de telefoons van de ontvoerders blijkt later dat ze het echtpaar hebben aangevallen als onderdeel van een complot ‘om de kuffar (ongelovigen, red.) te doden en hun bondgenoten te ontvoeren, infrastructuur te vernietigen en angst in het hart van de kuffar te leggen’.

De mannelijke hoofdverdachte heeft volgens het OM ook via de app Telegram iemand geadviseerd hoe die een bom kan maken. Wie? Daarover isWomannens Adidas Ultra Boost 19 Womannens hardlopen schoenen --wit tot nog toe niets gezegd, dat moet bij de inhoudelijke zittingen blijken.

G. komt in beeld door informatie van de geheime dienst AIVD en de Britse autoriteiten.GNU B-Gratis FLaag Womannen's Snowboard Bindings, medium, zeer goede condiBinden Naast zijn financiële betrokkenheid bij de ontvoeringszaak werkt G. Gemini Xera 950 Koplicht Front 4 Cell W Chargervolgens het OM sinds 2015 samen met deze internationale contacten aan terroristische plannen. Het zou onder meer gaan om het regelen van reizen naar Syrië en Libië, het opzetten van een trainingskamp in Somalië en het kopen van wapens. Ook zouden ze vrouwen naar Libië willen lokken om ze daar te verkopen op de slavenmarkt.

Menselijk schild

Komende dinsdag wordt de zaak inhoudelijk behandeld bij de rechtbank Rotterdam en mag G. – die in de eerste zitting zei niets te weten van de ontvoering en dood van de botanici inVenum Laser Evo Jogging Pants --zwart Zuid-Afrika – reageren op deze aanklachten. In Zuid-Afrika heeft Katja heeft een ‘zwierigede zaak een bijzondere wending gekregen en is deze voor verder onderzoek uitgesteld tot later deze maand.

Op verzoek van de aanklager vindt de rechtszaak in augustus achter gesloten deuren plaats onder zware beveiliging nadat een vermeendeGebruikte spoel van Shimano RARENIUMMI4 C2000S ontsnappingspoging van het verdachte trio – een Zuid-Afrikaans echtpaar en een Somaliër – is ontdekt. Uit inlichtingen zou blijken dat het drietalDaiwa Millionaire Bay Area Special 100L bereid is politie, officieren van justitie en gerechtelijk personeel aan te vallen en te sterven als martelaar volgens hun ideologie. Het plan was om publiek te gijzelen en te gebruiken als menselijk schild in de aanval, zo verklaarde een onderzoeksfunctionaris tegenover de Zuid-Afrikaanse pers.

basisprijs-Abu Garcia Tgoud Beast. REVO T3 BST. Revo iwsq6212580-Rollen